ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον απόηχο των εγκρίσεων ύψους 17,7 εκ ευρω για τα θέματα ύδρευσης της πόλης η συνάντηση

Την πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης μετά την επανεκλογή του κ. Λαμπρινού στο Δήμο.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνεχάρη τον Δήμαρχο για την επανεκλογή του, τονίζοντας ότι όλη η προεκλογική περίοδος στάθηκε σε πολύ καλά επίπεδα πολιτικού πολιτισμού.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι το έργο της αντικατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ηρακλείου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά έργα που είναι σήμερα σε εξέλιξη στο Ηράκλειο και με  εξασφαλισμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Κυβέρνηση.

Τονίζεται ότι η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή δικτύων ύδρευσης στην πόλη Ηρακλείου ύψους 15.200.000 ευρώ και για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη ύψους 2.500.000€, για τις οποίες ο ίδιος ο βουλευτής είχε ζητήσει την όσο το δυνατόν ταχύτερη έγκριση από το Υπουργείο για λόγους επίσπευσης της ολοκλήρωσης του έργου.

Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση – επέκταση των δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, Αγ. Αικατερίνη, Δημοκρατίας, Κηπούπολη, Νέα Αλικαρνασσός και Δυτικά προάστια (Τρεις Βαγιές, Σταυρωμένος, Λίντο).

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 5.6.2019

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε