ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Εμπεριστατωμένη συζήτηση για τα ειδικά θέματα του ξενοδοχειακού κλάδου είχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με τον πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Δημήτρη Κουμπαράκη.

1Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και τα φορολογικά θέματα των ξενοδοχείων για την ενίσχυση του τουρισμού όλο το χρόνο, τα βασικά ζητήματα υποδομών της Κρήτης (δηλαδή ο ΒΟΑΚ, η ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι), το μείζον θέμα αντιμετώπισης της λειψυδρίας, σημαντικές πλευρές της ολοκληρωμένης τουριστικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και στα εργασιακά ζητήματα του κλάδου.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης ως βουλευτής αλλά και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες ενέργειες και νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου στον τομέα των ξενοδοχειακού κλάδου και του θεματικού τουρισμού, σε μια καθοριστική για την Ελλάδα και την Κρήτη τουριστική χρονιά.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στην Αλικαρνασσό, ενώ δρομολογήθηκε από τις δύο πλευρές και η επόμενη συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 11.4.2018

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε