201623

———————– Σειρά συναντήσεων με φορείς της Κρήτης  πραγματοποίησε στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια του τρημέρου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ανάμεσα στους φορείς που συνάντησε ήταν ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης, με τους εκπροσώπους του οποίου τέθηκαν μεταξύ άλλων τα ζητήματα της μισθολογικής  εξίσωσης των εργαζομένων, αλλά και καίριες προτάσεις στην κατεύθυνση της δίκαιης φορολόγησης.

Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε με το δραστήριο ΚΟΙΠΟΔΙ (Δίκτυο Συλλογικών Φορέων)  και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο και την Υπεύθυνη των Προγραμμάτων του Δικτύου, με την συζήτηση να επικεντρώνεται στα πολιτιστικά ζητήματα και στην ανάπτυξη ενός σχεδιασμού με επίκεντρο τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Στο πρόγραμμα του κ. Ηγουμενίδη ξεχωρίζει και η συνάντηση με τον κ. Κωνσταντίνο Μοχιανάκη, εκ μέρους του Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρων (ΣΩ.ΠΑ. ΠΕΔΥ), με τον οποίο συζήτησαν μια σειρά από θέματα που αφορούν τους διασώστες αλλά και τον σχεδιασμό του ΕΚΑΒ.

Τέλος,  ο βουλευτής του Ν. Ηρακλείου και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συνάντηση και με το Προεδρείο του Σωματείου Ξεναγών, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν λεπτομερώς τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ξεναγών, αλλά και τα σημαντικά ειδικά ζητήματα των ξεναγών στην Κρήτη και την ανάπτυξη του επαγγέλματος τους στους αρχαιολογικούς χώρους, δεδομένης μάλιστα και της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 19.2.2018

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε