ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Νίκου Ηγουμενίδη στη 4η Περιφέρεια ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στη 4η Περιφέρεια ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και  διεξοδική ενημέρωση για τα προβλήματα και θέματα που αφορούν στο ΕΚΑΒ.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η Διευθύντρια κα Μαγδαλινή Ζεάκη, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Γιανναδάκης, ο υπεύθυνος του Τηλεφωνικού Κέντρου κ. Ζαφειρίου, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Εργαζομένων κ.κ. Καλογιαννάκης και Καρακωνσταντάκης, η προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών κα Καραγιαννάκη και η υπεύθυνη εξοπλισμού κα Γριτζέλη.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και στους τρόπους βέλτιστης υγειονομικής κάλυψης της Κρήτης, αλλά και ειδικότερα στο Νομό Ηρακλείου, και στα θέματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Ο Νίκος Ηγουμενίδης, στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής και ουσιαστικής συζήτησης, ενημέρωσε για το συνολικό σχεδιασμό για το ΕΚΑΒ και αναφέρθηκε από την πλευρά του στις προτάσεις και σκέψεις του που βασίζονται στο επιστημονικό εργαλείο που προσφέρει ο Χάρτης Υγείας της Κρήτης και στις ανάγκες  καθολικής και υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού.

image2image3

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε