ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στη συνάντηση οικονομικών και εμπορικών φορέων του Ηρακλείου με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών και στη προγραμματισμένη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, της ΟΕΣΚ, της ΟΕΒΕΝΗ, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματικών Ν. Ηρακλείου με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου.

 imag0648Ο Νίκος Ηγουμενίδης, εξερχόμενος της Καραγεώργη Σερβίας, σχετικά με τα θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συζητήθηκαν, όπως ο ακατάσχετος λογαριασμός, η χρήση πλαστικού χρήματος, η επικαιροποίηση ΠΟΛ που αφορούν τις εμπορικές επιχειρήσεις κ.ά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Υπουργός στάθηκε θετικά στα αιτήματα των φορέων.  Αυτό νομίζω πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι οι φορείς. Ήδη αναζητούμε λύσεις για διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα και στην κατεύθυνση των αιτημάτων των φορέων. Από την όλη συζήτηση αναδείχθηκε  ότι κρίσιμα αιτήματα θα πάρουν το δρόμο τους μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και την ολοκλήρωση του εξωδικαστικού μηχανισμού. Νομίζω όμως ότι είμαστε σε ένα δρόμο και η αξιολόγηση να κλείσει και προφανώς να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν».

IMAG0737 IMAG0739

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 28.3.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε