Με αποκλειστική ατζέντα το θέμα της αποκατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ηρακλείου, αλλά και σε συνέχεια όλων των πρόσφατων ενεργειών του για το «ξεκλείδωμα» της χρηματοδότησης του έργου, ο Νίκος Ηγουμενίδης βρέθηκε σήμερα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) .

Ο βουλευτής Ηρακλείου είχε συνάντηση και με το Σωματείο Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης, παρουσία του Προέδρου της δημοτικής επιχείρησης κ. Νίκου Φακουρέλη, καθώς και με τη διοίκηση και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΗ.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επιβεβαίωσε και στις δύο συναντήσεις ότι η ανακοίνωση του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης δεν επηρεάζει καθόλου την ειλημμένη απόφαση της Κυβέρνησης να τεθεί ως προτεραιότητα το παραπάνω έργο.

Εκτός από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκο Φακουρέλη στη συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Γενικός και Τεχνικός Διευθυντής κ. Χαρίλαος Παπαματθαιάκης, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ. Μιχάλης Φοινικιανάκης, ο προϊστάμενος ύδρευσης κ. Γεώργιος Σαμαριτάκης και η προϊσταμένη του Τμήματος Μελετών και Κατασκευών κ. Καλλιόπη Τζαβλάκη.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της ίδιας της επιχείρησης, αλλά και της καλύτερης προετοιμασίας της ΔΕΥΑΗ μετά την δρομολόγηση της χρηματοδότησης, ενώ ο βουλευτής ενημερώθηκε για κομβικά ζητήματα, λεπτομέρειες και χρονοδιαγράμματα της μελέτης του έργου και τόνισε ότι το έργο μπαίνει σε ρεαλιστική τροχιά υλοποίησης, σηματοδοτώντας ένα ζωτικής σημασίας θέμα που αφορά στην καθημερινότητα των δημοτών του Ηρακλείου.

wp_20161109_09_25_40_pro_liwp_20161109_09_51_04_pro_liwp_20161109_09_51_19_pro

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 9.11.2016

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε