Στην εκδήλωση του Εκπαιδευτηρίου  Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος” στα Μάλια με σκοπό την ανέγερση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”  σπιτιού στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου για τα παιδιά-θύματα βίας, έδωσε το παρών ο Νίκος Ηγουμενίδης, ενώ απηύθυνε και τον ακόλουθο σύντομο χαιρετισμό:

Θα ήθελα πολύ θερμά να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση.

Ο σκοπός της σημερινής εκδήλωσης είναι λογικό να μας βρίσκει όλους σύμφωνους: Αφορά ένα σπίτι στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου για τα παιδιά-θύματα βίας. Εύχομαι γρήγορα όλα να προχωρήσουν και το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Επιτρέψτε μου μόνο να πω μόνο ότι το «Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ηρακλείου» αποτελεί ήδη μια πολύτιμη δομή η οποία δημιουργήθηκε μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης. Γι’ αυτό και έχει σημασία σήμερα να τονιστεί η συνεισφορά της σε μια κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα, όπως και κάθε κοινωνικής δομής που στήριξε τις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες λειτουργώντας παράλληλα με τις κρατικές δομές, συγκρατώντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Θέλω να συγχαρώ από την πλευρά μου τους δασκάλους του σχολείου, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους γονείς και όλους όσοι καθημερινά συμβάλουν στη μεγάλη υπόθεση της ενίσχυσης της προστασίας του παιδιού και της ομαλής ένταξης του στην κοινωνία.

Σε μια τέτοια κατεύθυνση, αυτονόητο να πω ότι θα είμαι δίπλα σε όποια παρέμβαση κρίνετε σκόπιμο.

Σας ευχαριστώ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε