ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σύσκεψη εργασίας είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Οικονομίας για τη πορεία του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Ηρακλείου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν συνεργάτες του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ κ. Κορκολή.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο βουλευτής του Ν. Ηρακλείου ενημερώθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία της αξιολόγησης των 3 τμημάτων της μελέτης που αφορά στην αντικατάσταση-επέκταση των δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Ηλιούπολης (Τμήμα 1 και 2), καθώς και στις περιοχές Δειλινά-Ακαδημίας-Αλικαρνασσός.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε ότι ως έργο άμεσης προτεραιότητας αποτελεί και το 4ο τμήμα που αφορά στην κατασκευή δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης στην περιοχή Χρυσοπηγή και την αντικατάσταση περίπου 5,5 χλμ δικτύων ύδρευσης και αντίστοιχων δικτύων αποχέτευσης, καθώς και η σταδιακή αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες των έργων, καθώς και η κατανομή των πόρων χρηματοδότησης, θα ανακοινωθούν από πλευράς Υπουργείου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι το έργο αποτελεί έργο άμεσης προτεραιότητας για την Κυβέρνηση και ότι είναι στο μεγαλύτερο μέρος του υπερώριμο για υλοποίηση.

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 13.2.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε